‘De Mol’ – Aflevering 4: Elvis Presley draait zich om in zijn graf.

SPOILER ALERT: volgend artikel bevat informatie over de uitkomst van aflevering 4 –

Het heeft even geduurd, als student moet ik soms ook nog studeren en dan moet de Mol even wijken, MAAR hij heeft wel weer toegeslagen, en ik heb daar zo weer mijn theorieën over. ‘De Mol’ aflevering 4, was weer een rollercoaster van mindfucks.

– Opdracht 1: Wat was dat nu met Evita Perón? –

Voor de eerste opdracht van deze aflevering werd de groep zowaar in 3 gesplitst. Al was Bruno wel héél snel om te zeggen dat hij niet de geurproef wilde doen? Waarom? Omdat hij wist dat hij daar eigenlijk niet echt kon mollen? Issabel en Bruno trokken naar de radiostudio terwijl Hanne, Gilles en Cathy samen op zoek moesten naar 6 partituren die ze zouden vinden door aanwijzingen die Bruno en Issabel via de radio gaven. Liep dat even verkeerd, zeg.

Hoewel, de eerste locatie vonden ze zeer snel. Dear Mister President van Pink was blijkbaar genoeg om de taxi met Gilles, Cathy en Hanne naar het presidentieel paleis te sturen. De eerste twee partituren waren een feit!

En toen begon het. Vanwaar ze het haalde weet nog steeds niemand, maar Cathy heeft blijkbaar iets met Evita Perón. Ze wil zo graag naar het graf van Evita, dat ze zelfs al op voorhand wist waar het lag.

ScreenHunter_391 Feb. 29 00.40

Cathy wil doodgraag naar het graf van Evita Perón.

Nu, Cathy zag al veel van de wereld, dus ik wil echt wel geloven dat ze al een keer bij het graf van Evita Perón is geweest. Maar dat Bruno niet weet dat ons alom bekend muzikaal duo  NICOLE en Hugo heet en niet Magda en Hugo, daar kan ik niet bij. Het is wel héél verdacht om twee oudmollen te vernoemen in één zin. Het spijt me Bruno, maar hiermee geraak je niet uit mijn verdachtenlijstje.

ScreenHunter_390 Feb. 29 00.37

Bruno kent Nicole en Hugo niet. Magda en Hugo blijkt hij wel te kennen…

De taxi geraakt na veel omwegen toch bij de tweede locatie en zo bemachtigen ze partituur 3 & 4. Op naar locatie nummer 3… En Cathy blijft vastzitten bij Evita Perón. Ze wil blijkbaar ECHT graag naar dat graf. Allemaal naar het kerkhof dus en Bruno en Issabel trekken aan de noodrem. Return to Sender is hun noodkreet… Hanne vindt die hit heruit en krijgt zelfs Cathy zover dat het Return December wordt. Gilles probéért nog met: “Was het niet Return to Sender”, maar het komt allemaal te laat. Met een welgemeende THE END slaagde het trio er niet in de twee laatste partituren te bemachtigen.

Hanne Elvis

Hanne Presley, met de hit: Return December.

Hopen maar dat Bruno en Issabel dan op zijn minst 4 juiste antwoorden kunnen geven. Ze raadden uiteindelijk 3 van de 4 nummers, want, hoe je het ook draait of keert, Mika heeft al lang geen hit meer uitgebracht. Toch nog €1500 in de pot.

Ondertussen ruiken Stijn en Thibaud fanatiek aan de shirts van de medekandiaten en proberen de juiste geur bij de juiste persoon te hangen. Dat lukt aardig een eerste keer, maar ze hebben toch nog de hulp van de medekandidaten nodig om de foutjes eruit te halen. Dat lukt hen, €3000 in de pot.

– Opdracht 2: Paardenrennen met vrijstellingen –

Op naar opdracht 2 dan, de kandidaten moeten in de gietende regen een paardenrenwedstrijd bijwonen. Ze kunnen  €7000 verdienen als iedereen zijn 10 vragen juist beantwoord. Maar als je je stoel draait, moet je stoppen. Degene die als eerste zijn stoel draait, krijgt het beste paard. Die persoon heeft dus meer kans op de overwinning en dus ook meer kans op de vrijstelling.  Bruno, Hanne en Issabel draaien onmiddellijk om. Zij krijgen de beste paarden, welke dat zijn, weten echter enkel zijzelf. Uiteindelijk wint paard nummer 4.

ScreenHunter_395 Feb. 29 01.06.jpg

Bruno en Hanne gaan als eerste zitten, zonder ook maar één vraag op te lossen.

Dan trekt heel de groep naar de kelder van het stadion om te gaan achterhalen wie de vrijstelling heeft. Een iemand liegt dat hij zwart ziet. Hanne wijst onmiddellijk naar Cathy, de rest van de groep volgt. Cathy wordt ervan verdacht de vrijstelling te hebben, maar die had ze niet. Geen geld in de pot en Hanne, bewijst dat ze goed kan liegen door niemand te laten zien dat ze de vrijstelling had. Hanne kan goed acteren, dat moeten we onthouden!

– Test en Executie –

Nu Hanne vrijgesteld is op deze test, gaat het nog maar tussen vijf mensen. Hieronder hun verdenkingen.

ScreenHunter_413 Feb. 29 22.11

De verdenkingen van de kandidaten na Aflevering 4

Thibaud is er nog steeds van overtuigd dat hij weet wie de Mol is en zit op een man, meer weten we niet. Bruno en Cathy zitten op Hanne en Issa zei dat ze net niet op Hanne zat. Ligt ze misschien daarom uit het spel? Is Hanne de Mol?

– Mijn verdachten –

Na vandaag komt Hanne mee op mijn lijstje, samen met Bruno. Ik zal pas geloven dat hij niet de Mol is, als hij uit het spel ligt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s